Либеро Травел со нов термин за патување во Истанбул

27 Окт 2018
733 пати

Поради огромно барање, ТА Либеро Травел отвори нов термин за Истанбул. Посетете го градот на два

континента, вкусете ги традиционалниот ѓеврек и стоплете ги дланките со турски чај. Патувајте со нас и споделувајте спомени од 15-18.11.2018.
Информации и резервации на 072 272 800, 078 372 800 или пак во канцеларијата на ТА Либеро Травел, спроти Кам маркет во Кочани.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.