ОПШТИНА КОЧАНИ - ЈАВЕН ПОВИК ЗА...

10 Окт 2018
269 пати

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање предлози за креирање на програмите за активностите на Општина Кочани за 2019

година

Врз основа на законските одредби, а заради транспарентност во работењето на единицата на локалната самоуправа, Општина Кочани ги повикува граѓаните, урбаните, месните заедници, здруженијата на граѓани и институциите, со идеи, програми и проекти да се вклучат во креирањето на

Буџетот на Општина Кочани за 2019 година.
Програмите и проектите во електронска форма можат да се достават на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. (со назнака за јавен повик за предлог-проекти), или преку Едношалтерската канцеларија на Општина Кочани,
најдоцна до 25 октомври 2018 година.
Вклучете се во креирањето на буџетот и поддржете го партиципативниот развој на локалната заедница!
www.kocani.gov.mk

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)
Повеќе во оваа категорија: « Кам Маркет Кочани бара раководители

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.