Апел за помош за обнова на опожарен дом

18 Сеп 2018
677 пати

Семејната куќа на Костадинови од Кочани неодамна беше опожарена.


Секое донирање е добредојдено.
Димитар Костадинов
Трансакциска сметка: 300057103244607
Комерцијална банка, АД Скопје
077 865 585

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.