Собир на граѓани за избор на органи на Месната заедница – Нивичани

06 Сеп 2018
281 пати

Советот на Месната заедница на селото Нивичани, в среда, на 26 септември 2018 г., во 19 ч., во просториите

на училиштето свикува собир на граѓани. На дневен ред на собирот е избор на органи на Месната заедница.
Граѓаните со право на глас треба да понесат документ за лична идентификација.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.