Запиши се во „Амичи“ - училиште за странски јазици

04 Сеп 2018
225 пати

Јазичен центар „Амичи“ - курсеви со различен интензитет, динамика и времетраење, на сите нивоа и за сите возрасти, за изучување на странски јазици: Англиски, Германски, Италијански, Француски и Шпански јазик. Специјализирани курсеви, индивидуални часови, обука за развој на деловни комуникациски вештини и подготовка за испити: FCE, IELTS, TOEFL, CAE, GOETHE, за јавна администрација CILS, судски преводи. Во едукативниот центар „Амичи кидс“ фин моторен развој преку часовите по креативност, развој на јазикот, говорот, описменување, комуникација, збогатување на вокабуларот на децата преку часовите по читање и бон-тон. Когнитивен развој и стекнување на општи знаења за светот околу нас, преку часовите за логички игри и броеви. Груб моторен развој преку часовите по физички вежби и креативни танци и музико-терапија. Англиски дневен центар за деца од 3-6 години и англиски дневен центар за деца од прво,второ, трето и четврто одделение. На две локации во Кочани: улица „Стево Теодосиевски“ бр.5 и улица „Стево Теодосиевски“ бр.19 над „Нептун“.

Телефони: 070/303-395 и 070/315-231

Јазичен центар АМИЧИ - инвестиција што вреди!!!

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.