„Куку леле“ во дискотека „Аква“

04 Сеп 2018
287 пати

Во сабота на 8 септември не пропуштајте ја големата журка во дискотеката „Аква“ со „Куку леле“ за само

100 денари. „Аква“ - синоним за добра забава и уживање ! Побрзајте, бројот на влезници е ограничен.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.