Собирот на граѓани во Грдовци одложен за 14 август

07 Авг 2018
484 пати

Советот на Месната заедница на селото Грдовци ги известува жителите дека Собирот на граѓани за избор на органи на месната самоуправа закажан

за 7 август 2018 година, се одложува за 14 август 2018 година со почеток во 20 ч., во Домот на културата.
Граѓаните со право на глас треба да понесат документ за лична идентификација.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.