Аутлет во Сара Фешн

11 Јул 2018
471 пати

Сара Фешн Аутлет во Кочани, со летна акција и ниски жешки цени започнувајќи од 49 денари на костими

за капење, долна облека и аксесорис. Подарете си денеска од Сара Фешн. Секогаш Повеќе

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.