Алекс – Преостануваат мал број слободни станови

03 Јул 2018
430 пати

Алекс станови нуди функционален, максимално искористен станбен простор по мерка на купувачите,

станови со квадратура од 44м2 до 95м2 ; -Енергетски пасош А+ класа, со долгорочна заштеда на енергија за греење и ладење ; -PVC столарија со тридиктон мако оков, стакло 4 сезони; - Одлична звучна изолација со пропусливост до 63 db; -Модерни 2 лифта со капацитет од 750 кг или за 10 лица; - Можност за избор на плочки и санитарии, собни врати и ламинат; - Инсталација изведена до кров за сончев колектор ; - Влезови, скали, ходници со висок квалитетен природен гранит. - Осветлен модерен паркинг со 250 слободни паркинг места, без купувањe; -Уредна околина, детски парк, хорикултурно уредување; Преостануваат мал број слободни станови. Повеќе информации на тел :078-410-580 , 077-709-966

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.