„АЛЕКС“ бара кројачи...

27 Јун 2018
370 пати

Поради зголемен обем на работа конфекцијата АЛЕКС има потреба од 2 кројачи и  работници во кројачница 

информации на 033 275 228 и 077 709 966 Лице за контакт Весна 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.