Бутик АКТИВ вработува продавачка

11 Јун 2018
590 пати

Бутик АКТИВ има потреба од продавачка. Заинтересираните можат да се пријават во бутикот

АКТИВ или да се јават на мобилен: 070 213 290. Нудиме одлични услови за работа, редовна плата со сите законски додатоци.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.