Градежна фирма бара работници за Словенија

02 Јун 2018
569 пати

Градежна фирма „Хари ЕН“  ДОО Јесенице има потреба од градежни работници со бугарски пасош

или словенечки визи и тоа  - зидари, тесари, армирачи, општи работници за работа во Словенија, контакт телефон: мкд 075 363 057, СЛО 00 386 70 357 210

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.