Авто Атом ве води за Цера на „Бабина баница“

28 Мај 2018
777 пати

ПО ПОВОД МАНИФЕСТАЦИЈАТА „БАБИНА БАНИЦА 2018 ГОДИНА“, АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ

ОРГАНИЗИРА ПРЕВОЗ НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ-С. ЦЕРА-КОЧАНИ НА ДЕН 03.06.2018 ГОДИНА (НЕДЕЛА)

ПОАЃАЊЕ: 08:30 ОД АВТОБУСКА
ВРАЌАЊЕ: 16:30 ОД С. ЦЕРА
ЦЕНА НА ПОВРАТЕН БИЛЕТ:200 ДЕНАРИ


ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ:033/272-206

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.