Најново во Тера маркети...

14 Мај 2018
601 пати

Цени до 25. 05. 2018.

- Сирење Кравјо Идеал Шипка канта 1 кг - 235 ден
- Пршут свински вкусно 200 гр слајз - 61 ден
- Пиле Житница замрзнато - 105 ден
- Лешник Бако 100 гр - 57 ден
- Коњак Бадел 1 л - 419 ден
- Фарба за коса Гарниер - 119 ден
- Детергент Дуел самар 3 кг - 149 ден
- Крпа голема 70x140 cm - 269 ден

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.