Се бара дистрибутер со возачка

15 Апр 2018
647 пати

Фирма бара дистрибутер со положен возачки испит. Предност имаат кандидатите со искуство.

Информации на 077 908 393.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.