ФС Штампа Хил бара двајца работници

14 Апр 2018
678 пати

Дигитална печатница ФС Штампа Хил од Штип има потреба од двајца работници со работно искуство

и дигитално лепење на излози.
Информации на телефонот 077 566 466
Лице за контакт – Владимир !

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.