И З В Е С Т У В А Њ Е

12 Апр 2018
940 пати

Полициската станица Кочани го известува месното население на општина Кочани дека на ден 15.04.2018 година (Недела) во

временскиот период од 12:30 до 14:00 часот во месноста "Kaракашева Чешма" ќе спроведе пробно испукување од 

огнено оружје со правни и физички лица. Од безбедносни причини се известуваат граѓаните да се воздржат од

присуството на наведената локација во временскиот период од 12:00 до 15:00 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.