Хотел Ледер има потреба...

10 Апр 2018
379 пати

Се бара хигиеничарка - рецепционерка, солидна плата со сите законски додатоци и можности за унапредување

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.