Итно се бара продавач - ка

27 Мар 2018
493 пати

Бурекџилница Ванила има потреба од продавач - ка. Плата по договор. Информации на 078 246 614 или лично во Ванила. Лице за контакт Кети

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.