Конкурс за спортска стипендија

21 Мар 2018
377 пати

Градоначалникот на Општина Кочани распиша  К О Н К У Р С

за доделување една стипендиja на спортист – спортска надеж на општина Кочани за остварени спортски резултати и достигнувања во 2017 година. Износот на стипендијата изнесува 3.000 денари месечно.
Стипендијата ќе се доделува шест месеци, во текот на 2018 година.Целосната објава на Конкурсот е на веб-страницата на Општина Кочани, на линкот:
http://www.kocani.gov.mk/gragjani/index.php?action=oglasi_soopstenija_Detail&p=229

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.