Либеро Травел и Белдона ве водата на Рила и Св. Василиј Острошки

19 Мар 2018
874 пати

На Ваше барање, ТА Либеро Травел и Белдона ММС повторно организира еднодневна екскурзија

со сигурна реализација до Рилскиот манастир во Бугарија. Посетете го манастирот кој се наоѓа во пазувите на недопрената природа на Планината Рила во недела на 25-ти март по цена од 500 ден.
Информации и резервации на 072 272 800, 078 372 800 или 033 272 800 или пак во канцеларијата на ТА Либеро Травел, спроти Кам маркет во Кочани.
.....................................................................................................

Не дозволувајте други да Ви кажуваат за чудата, дојдете, посетете и уверете се сами во нив. Посета и ноќевање во широко познатиот и најпосетуваниот манастир на Балканот Св. Василиј Острошки. ТА Либеро Травел и Белдона ММС Ви овозможува патување со нив во три термини: од 30.03. – 01.04, 13.04. – 15.04 и 27.04 – 29.04 за цена од 1500 ден. Може да се патува со лична карта.
Информации и резервации на 072 272 800, 078 372 800 или 033 272 800 или пак во канцеларијата на ТА Либеро Травел, спроти Кам маркет во Кочани.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.