И З В Е С Т У В А Њ Е

16 Мар 2018
536 пати

Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ – Кочани ги известува граѓаните и жителите на улицата

„Димитар Влахов“ по должината на Трговскиот центар дека в понеделник, на 19 март ќе врши резидба на гранките на дрвјата од овој потег.
Потребно е граѓаните да ги ослободат тротоарските површини од паркираните возила, за да се овозможи нормално извршување на планираната активност.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.