П О В И К

16 Мар 2018
477 пати

Комуналното претпријатие „Водовод“ ги повикува жителите од десната страна на Масалница, да

ги отстранат дрвјата што ги имаат засадено во коритото на реката.

Тие што нема да бидат отстранети, в сабота, на 17 март ќе ги отстранат екипи на КЈП „Водовод“ – Кочани.

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.