Евро проект – Кантување иверка од 380 ден/м2

13 Мар 2018
554 пати

За потребите во вашите домови Евро проект изработува готови елементи за кујна, како и плакари, комоди, работни

маси
Европроект со погон за кроење и кантување иверка од 380 денари за метар квадратен
Не трошете евра и време залудно – Побарајте - Евро проект 071 215 560 - во кругот на некогашен АТОМ
Евро проект – Стовариште за градежни материјали
Генерален застапник на иверка од брендот ГАБРОВНИЦА

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.