Се издава дуќан од 50 м2 кај „Триаголникот“

03 Мар 2018
493 пати

Се издава дуќан во центарот на Кочани со површина од 50 м2. Се наоѓа на атрактивна локација

на улицата „ВМРО“ („Маршал Тито“) број 42, наспроти „Триаголникот“.  Во моментов во објектот е претставништвото на „Еуро линк“ осигурување. Информации на 077 894 600.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.