КЈП „Водовод“ – На 12 февруари времен преќин на дел од сообраќајот

08 Фев 2018
585 пати

Се известауваат граѓаните – учесници во сообраќајот дека на ден 12. 02. 2018 г. (понеделник) во перидот

од 7, 30 часот до 13, 30 часот од мостот кај СОУ „Љупчо Сантов“ до мостот кај Шопинг центарот ќе има преќин во сообраќајот поради сечење дрвја.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.