Се продава ексклузивен градежен плац

27 Јан 2018
720 пати

Се продава ексклузивен градежен плац спроти СОУ Гошо Викентиев, во близина на МК Алма со градежна маркица

за деловен простор и 5 ката со површина од 800 м2 по цена од  25 000 евра . Информации на 078 434 428 лице 

за контакт Душка или на VIBER +436 765 653 458 Лице за контакт Ненад .

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.