„Еко Хот“ – Пелети со најниски цени во градот

29 Дек 2017
678 пати

Во моментов во градот пелети по најповолни цени можат да се набават во „Еко Хот“, во Трговски, наспроти зградата на Треска.

И тоа: „Биомакс“ по цена од 190 денари и „Биоенерџи поинт“ - 195 за врќичка од 15 килограми. Пелетите се од српски производител и со енергетска плус А 2 класа. Доставата е бесплатна за поголеми количиниќ. Сите информации можат да се добијат на телефонскиот број : 078 28 48 67
„Еко Хот“ ви овозможува пелети што најмногу ќе го затоплат вашиот дом!

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.