„Спортисимо“ бара продавачка

21 Дек 2017
523 пати

Продавниците за спортска облека и обувки „Спортисимо“ од Кочани бараат женско лице за работа

во продажба. Пријавувањето е директно и лично, во еден од двата продажни објекта – во Трговскиот центар и на крстосницата во близината на Гимназијата.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.