Се бараат работници и раководител на производство

15 Дек 2017
964 пати

Поради зголемен обем на работа Дрво Пром Мородвис комплекс Кочани има потреба од 

- 2 Столари со минимум средно образование и една година работно искуство

- 2 Бравари со минимум средно образование и една година работно искуство

- 1 Раководител на производство со една година работно искуство

Информации на 033 270 576  или  мобилни 071 235 510 и  070 213 420

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.