КЈП Водовод - Соопштение

14 Дек 2017
527 пати

КЈП „Водовод“ од Кочани традиционално за Новогодишните празници издава тезги на утврдена локација

по цена од 7.500,00 денари по тезга.
Заинтересираните граѓани можат да се јават во КЈП „Водовод“ кај лицето Лазо Тодоров на фиксниот телефонски број: 033-279-115 и на мобилниот телефонски број: 076-362-658.
КЈП „Водовод“ – Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.