П о в и к -од ТППЕ

14 Дек 2017
462 пати

Територијалната противпожарна единица – Кочани апелира граѓаните да ги исчистат оџаците

за да се избегне појава на пожари.

ТППЕ – Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.