Кингс Доминион Ве наградува

09 Ное 2017
544 пати

Ако прославите роденден во игротеката ви правиме албум со фотографии. Го постираме на фејсбук фан страната...а ...албумот што

ќе има најмногу лајкови добива на подарок паметен часовник.
Кингс Доминион – прославете и добијте !

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.