Авто Атом ве води на Каменичкото културно лето

23 Авг 2017
891 пати

Авто Атом Доо Кочани организира превоз по повод


КАМЕНИЧКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2017
26.08.2017 (Црвена јабука) и
28.08.2017 (Саша Ковачевиќ)
Поаѓање во 19:00часот од автобуска станица Кочани
Враќање во 01:00часот од Мак.Каменица
Цена на повратен билет изнесува 150 денари.
Авто Атом Доо

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.