LEXINGTON во AQUA

11 Јул 2017
1206 пати

Конечно во Македонија доаѓа најдобриот бенд за 2016 година во Србија „Лексингтон“. Бендот

што ѓи полни сплавовите и дискотеките на Балканот за прв пат во Македонија, во Кочани, во дискотека „Аква“. Не пропуштајте - Петок 14 јули. Влезниците во ограничен број се веќе во продажба. LEXINGTON во AQUA

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.