Во „Гига Лукс“ - По промотивни цени светилки од брендот „Еуро Ламп“

17 Јун 2017
893 пати

„Гига Лукс“ е ексклузивен дистрибутер на реномираниот грчки бренд „Еуро Ламп“. Искористете

го периодот на промотивни цени, да се снабдите со најбараните - трајни светилки од „Гига Лукс“ и заштедете електрична енергија.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.