Вработување во Цвеќарница „Флора“

13 Јун 2017
1165 пати

Цвеќарница „Флора“ бара лица за работа во својот продажен објект. Пожелни се

естетски афинитети и афинитет за работа со цвеќе. Информации на телефон: 070 309 667

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.