Авто Атом - Известување

13 Јун 2017
1236 пати

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА ВО ЛЕТНИОТ ПЕРИОД АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ

ЗАПОЧНУВА СО ОДРЖУВАЊЕ НА СЕЗОНСКИ ЛИНИИ НА СЛЕДНИТЕ РАЛАЦИИ
КОЧАНИ – ДОЈРАН
ЗАПОЧНУВАЈКИ ОД 15.06.2017 ГОДИНА И
КОЧАНИ – ОХРИД
ЗАПОЧНУВАЈКИ ОД 26.06.2017 ГОДИНА
ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ: 033/ 272 - 206

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.