Филетеа – Се бара готвач(ка) и помошник готвач(ка)

09 Јун 2017
645 пати

Се бара готвач - ка со работно искуство и помошник готвач, со и без работно искуство, за работа во пицерија.

Информации на 078 511 - 111

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.