Во Шопинг центарот - Се издава деловен простор

27 Мај 2017
693 пати

Се издава деловен простор со површина од 35 м2, во Шопинг Центарот во

Кочани. Уредот е комплетно опремен и веднаш вселив. Информации на 071 388 - 651

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.