Наскоро – Нова игротека

12 Мај 2017
1298 пати

Наскоро - нова игротека во градот. Лајтшоу, игри, лавиринт – едукација

и забава...наскоро...очекувајте на radiokocani.mk

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.