Ресторан АМОР - Се бараат работници

11 Мај 2017
1054 пати

Ресторан „Амор“ има потреба од двајца работници за во кујна. Плата редовна и солидна. Лице

за контакт : Владо. телефон: 077 660 835

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.