И во месец мај шетајте со Либеро Травел и Белдона

09 Мај 2017
1964 пати

И во месец мај Либеро Травел и Белдона ве водат на еднодневни екскурзии и тоа: 13 и 19 мај на шопинг и прошетка

во Солун за само 750 денари,
14 ти мај Манастир Никта - Матка - Скопје за 450 денари и Посета на Рилскиот Манастир со прошетка и шопинг во Балгоевград за 500 денари
21-ви мај Крушево со посета на спомен куката на Тоше Проевки , манастирот Преображение и Прилеп за 550 денари
24-ти мај (среда) Еднодневно капење во Паралиа за 750 денари или еднодневна прошетка во прекрасниот Оџрид со посета на Св. Наум, Заливот на Коските и Плаошник за 850 денари.
29-ти мај Посета на Лешочкиот манастир -Маќедонско село и Скопје за 600 денари.

Повеќе информации и резервации на 033 272 800 и 072 272 800

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.