Викендите во април поминете ги со Либеро Травел и Белдона

04 Апр 2017
2899 пати

Секоја викенд во април поминете го со Либеро Травел и Белдона на еднодневни екскурзии:

8-ми април: Прошетка во центарот на Солун и шопинг во Космос за 750 денари

9-ти април: посета на црквата Св. 15 Тивериополски Маченици, прошетка во Струмица и посета на црквата Св Троица во Радовиш и Манстирот Св Ѓорги во с. Ораовица по цена од само 300 денари

17-ти април (понеделник) за време на Велигденските празници посета на Рилски манастир, шопинг во Благоевград и Метро за само 500 денари или Посета на манастирот во село Рајчица -Св. Ѓорги Победоносец и Бигорски манастир со Маврови Анови по цена од 700 денари

23-ти април: Посета на Манастир Зрзе и Св Архангел Михаил и прошетка во прилеп за само 550 денари

30-ти април еднодневно капење во Лутраки со посета на водопадите во Воден за 890 денари.

За поголеми групи има отворена можност за организација на сите ексурзии и во други термини. Повеќе информации и резервации на 033 272 800 и 072 272 800

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.