Либеро Травел - На 25 и 26 март ве водиме на Метеори, на Рилскиот манастир...

22 Мар 2017
1123 пати

Првиот пролетен викенд искористете го за прошетка со ТА Либеро Травел на еднодневни екскурзии

в недела, 26 март, на најпосетените манастири на Балканот- Метеори со посета на работилница за икони и црквата „Св Петка“ за само 1 390 денари, со сигурна реализација, посета на Рилскиот Манастир со шопинг во Благоевград и Метро за само 500 денари и Викенд во Банско на 25-26 Март со 1 ноќевање со појадок и вечера , посета на Рилски Манастир и Благоевград за само 2100 денари.
Повеќе информации и резервации на 033 272 800, 072 272 800 или на liberotravel.com.mk.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.