Либеро Травел: До 20-ти ноември пониски цени за најлудата ноќ

09 Ное 2016
1391 пати

Искоритете ги раните уплати до 20-ти ноември на туристичката агенција Либеро Травел за најлудата и

највеселата ноќ да ја поминете незаборавно во најголемата метропола на Балканот со најдобар ноќен живот во Европа- Белград, со екстра луда цена од 60 евра во хостел и 75 евра во хотел со појадок или во Будва од 55 евра во апартмани и 75 евра во хотел со појадок + голем концерт на плоштад на Желко Јоксимовиќ, Сергеј Цетковиќ и Парни Ваљак.
За повеке информации контактирајте не на 033/272-800 и 072/272-800 или посетете не на liberotravel.com.mk

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.