Уни Терм - Акција за продажба на гипс картон, пелети и брикети, готов малтер

09 Ное 2016
2110 пати

Голема акција во УНИ ТЕРМ: Гипс картон од платно 220 денари, Профили за гипс картон со попуст од 15%,

Продажба на висококалорични пелети и брикети, Готов малтер во вреќи со 10%.Во УНИ ТЕРМ снабдете се и со поликолор АУСТРОТЕРМ и искористете го попустот од 10%. Превозот е вклучен во цената. Информации на 070/ 355 - 594

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.