ОГЛАСИ

Се продава стан во строгиот центар на Кочани во зградата на поранешно Борово. Станот е со површина од 60 м2 со поглед на Кочанска река. Цена по договор информации на  075 / 335 - 995 и 078 / 800 - 020
И вашиот миленик на четири тркала има потреба од нега
Платформа за огласување ( онлајн огласник ) www.marketplus.mk Регистрирајте се, поставете оглас, искорристете го промо периодот и добијте до 2 000 денари. Преку www.marketplus.mk огласувајте ги вашите возила, недвижности, електроника, услуги и се друго.   МАРКЕТ ПЛУС - ПРОДАВАЈ БРЗО, КУПУВАЈ…
Три децении во континуитет ги решава проблемите од денталната медицина. Стоматолошка ординација „Д-р Ангел“ Докажано еден од најдобрите доктори стоматолози кај нас, Д-р Лазар Ангеловски - максимално посветен на вашето орално здравје. Затоа нема чекање побарајте 033/272-504 Излезете со прекрасна…
„ЈУМИС“ дооел – Кочани За потребите на својот производствен погон објавува оглас за вработување на: 2 (двајца) бравари (со искуство). Заинтересираните лица можат да се јават директно во фабриката или да не контактираат на телефон: 078/ 27 55 26  
Фирмата „Левидиагро“ Доо Кочани има потреба од 1 работник (виљушкарист). Предност имаат оние кои имаат работно искуство. Плата по договор. Информации на 075/288-967 и 033/272-543 Лице за контакт Ивица  Можете да се пријавите и директно во компанијата на улица Индустриска…
Домот е место каде живееме, каде се смееме и радуваме. Место каде ги создаваме најубавите семејни спомени. Се за уредување и разубавување на вашиот омилен простор, можете да пронајдете кај нас, велат од новоотворениот HOME CENTAR TA - БЛА !…
Кузе Моторс - Станица за технички преглед на патнички, товарни и приклучни моторни возила, мотоцикли и мопеди, трактори и земјоделски машини, градежни, работни и возила за специјална намена. Сите потребни услуги наедно место - на ваше задоволство !  Бесплатна промена…
Стар Мотел во нов амбиент со нова понуда и нови специјалитети. Почуствувајте ја убавината на Брана Гратче и чистиот воздух во природата што ве опкружува. Ресторан Стар Мотел ви нуди вистинско уживање и релаксација за вашето секојдневно дружење, или прослава на вашите свечености.…