Градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев денеска оствари средба со државниот советник и актуелен директор на Јавната агенција за безбедност во сообраќајот

Денеска во 12 ч. во салата за состаноци во Општина Кочани градоначалникот Николчо Илијев ќе

Градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев, денеска ќе го прими во официјална посета амбасадорот

Старите лица во фокусот на новиот проект на невладината ИНИ “За подобар живот“ , проект

Со поддршка од стручни служби од Министерството за внатрешни работи во Скопје, а во соработка со

Денеска градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев оствари средба со министерот за внатрешни

Министерот без ресор во Владата на Република Македонија, Самка Ибраимовски, ја посети Општина Кочани при што

Пред да се случи официјалното предавањето на функцијата, досегашниот градоначалник на Кочани,

Денеска во 12 ч. во просториите на Библиотеката „Искра“ ќе биде отворен XI Саем на книгата. Во 12:30 ч. ќе

Втората форумска сесија во општина Кочани се одржа на 01.11.2016г. (вторник) во хотел

Страница 1 од 4

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.