Пред точно 20 години, 1999-та година, сегашниот сопственик, Јоце Каров, ја отвори такси

Поради огромно барање, ТА Либеро Травел отвори нов термин за Истанбул. Посетете го градот на два

Досега превозот на учениците е реализиран по енормно високи цени, а се наплаќале виртуелни

Втората серија на инстант лозот АВАНТУРА на Државна лотарија на Македонија донесе уште една

Почитувани, дојдете и патувајте повторно со нас за Први мај на добро познатите дестинации кои плена

На Ваше барање, ТА Либеро Травел и Белдона ММС повторно организира еднодневна екскурзија

24.11.2017 Најголемата ПОПУСТ МАНИА е во Vitality MediSpa, Неверојатни ПОПУСТИ до 50%

Посетете го градот на два континента - Истанбул за 8 декември по неверојатна цена од само 3500 денари

Секоја викенд во април поминете го со Либеро Травел и Белдона на еднодневни екскурзии:

Првиот пролетен викенд искористете го за прошетка со ТА Либеро Травел на еднодневни екскурзии

Страница 1 од 3

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.